Alle mand er klar mod Island

Landstræner Morten Olsen har ingen skader i sin landsholdstrup før kampen mod Island.

Artiklens øverste billede

Reykjavik

Det er en landstræner, som kan vælge og vrage blandt alle sine udtagne spillere, som i morgen sætter holdet til Danmarks vigtige EM-kvalifikationskamp på Island.

»Island vil meget gerne slå os, og vi så, at vi gjorde det sværere i Parken, end vi burde have gjort, og skulle have afgjort det tidligere. Det positive er, at modsat sidste kampe mod Norge, er alle klar. Vi har 23 spillere klar til at overholde aftalerne,« sagde Morten Olsen på fredagens pressemøde på landsholdets hotel i Reykjavik.

Holdet er ikke sat endnu

Olsen erkendte, at han har fået svært ved at sætte holdet, og selv om det er svært at tro på, forsikrede landstræneren, at han endnu ikke kender navnene på de 11 spillere, som skal spille lørdag.

»Jeg har ikke sat holdet endnu. Når jeg har 23 spillere, har jeg så mange muligheder. Vi skal også sætte fem spillere på tribunen, og det er der ingen af dem, som har fortjent, men det handler ikke om individet,« sagde Morten Olsen.

Landsholdet skal have en sejr for selv at kunne afgøre skæbnen i gruppen til efteråret med hjemmekampe mod Norge og Portugal.

»Vi har trænet godt, og det har været en god forberedelse. Vi har været det meste igennem, som man kan være igennem. Både med Islands og vort eget spil. Det er en uhyre vigtig kamp, så vi håber, at vi leverer en god kamp og vinder den, så vi har et godt program til efteråret,« sagde landsholdets anfører Christian Poulsen.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen