Træner: Antipas er som en håndgranat

Michael Hemmingsen glæder sig over første Sønderjyske-sejr i otte kampe.

Artiklens øverste billede
Quincy Antipas blev matchvinder for Sønderjyske. Foto: Polfoto

Efter syv kampe, hvor det blot er blevet til sølle to point, vandt Sønderjyske endelig en fodboldkamp, da Lyngby søndag eftermiddag var på besøg.

En sejr, der sender holdet over nedrykningsstregen i Superligaen, og som er en gigantisk forløsning for sønderjyderne i kampen for at undgå nedrykning. Og en sejr, hvor angrebsesset Quincy Antipas i flere situationer brillerede og skabte problemer for Lyngby.

”Quincy er overalt. Han er ligesom en håndgranat, man smider ind for at skabe forvirring. En gang i mellem kommer der en effekt af det, og det kan vi i den grad drage nytte af,” siger cheftræner Michael Hemmingsen.

Ikke ovre endnu

På trods af den åbenlyse forløsning hos alle i Sønderjyske-lejren, erkender Hemmingsen dog, at nedrykningskampen langt fra er forbi.

”Det var rigtig dejligt at få tre point og komme væk fra stregen. Det betyder meget for os. Det er slet ikke ovre endnu, det siger jeg ikke, men betydningen af det her er ikke til at tage fejl af,” siger Michael Hemmingsen.

Fattig periode

En ting, som Sønderjyske med sikkerhed kan tage med fra sejren, er fornyet selvtillid og glæde over, at den velkendte fightervilje var tilbage mod Lyngby efter en periode, der ikke har budt på mange opløftende kampe for de lyseblå.

”Det giver rigtig meget. Det har været en fattig periode både på point og scoringer, men vi har også været i Midtjylland, i Parken og haft OB hjemme. Det er naturligvis hold, som vi godt kan tabe til, men vi er glade for sejren og håber på, det knækker kurven,” lyder det fra Hemmingsen.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen