Curth: De er ikke særlig gode

AaB’s Jeppe Curth er ikke imponeret over aftenens modstander Slivija Sarajevo. Nordjyderne klarer sig videre til næste runde, mener han.

Artiklens øverste billede
Jeppe Curth og co. har indledt jagten på ny europæisk succes. Foto: AP

0-0 stod der på måltavlen for en uge siden i Aalborg.

Resultatet mod en upåagtet modstander fra Bosnien var ikke et drømmescenarie for AaB, der i aften skal spille returkamp mod Slavija Sarajevo i 2. kvalifikationsrunde til Europa League.

Ikke gode

Det er ikke et perfekt udgangspunkt for Magnus Pehrsson og hans tropper, men angriberen Jeppe Curth tror, at holdet nok skal klare sig videre. Han var ikke imponeret over den bosniske modstanders kvaliteter.

"De var ikke særlig gode. De stod langt tilbage på banen og var meget kompakte uden at spille godt, men de har nogle typer, som vi ikke så i Aalborg, som måske vil træde frem, når de spiller på hjemmebane," siger Jeppe Curth til tipsbladet.dk, og fortsætter.

Spændende kamp

"Jeg tror, det bliver en spændende kamp, men det er svært at sige, hvordan de spiller. Jeg tror på, vi kommer videre, for selvom vi ikke ved, hvad de kommer med, og vi kommer til at spille i 35 grader, så har vi prøvet knald eller fald kampene før og har selvtilliden, der gør, at vi ved, vi kan vinde. De skal frem, og så kan vi komme i kontra," siger angriberen.

Jeppe Curth har lidt at have optimismen i. Sidste år var han manden bag en af AaB's to scoringer på Old Trafford i 2-2-kampen, og senere blev spanske Deportivo La Coruna nedlagt med 3-1 på spaniernes egen hjemmebane.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen