Der er stadig mangler i AaB

AaB har skiftet et halvt hold hen over sommeren, hvilket giver sig udslag i spillet på banen, hvor spillerne ikke har fundet hinanden endnu.

De rød-hvide gardiner i AaB's transfervindue har virkelig blafret hen over sommeren.

Et halvt hold har forladt Nordjylland heriblandt midtbaneprofilerne Thomas Augustinussen og Kasper Risgård. Tilsvarende har Lynge Jakobsen hentet spiller til klubben, men det tager tid før Rasmus Würtz, Daniel Fredheim Holm, Louay Chanko, Thomas Gaardsøe med videre er spillet ind, og det kan mærkes på holdet.

"Der er kommet og gået nogle stykker. Det vi havde, var et homogent hold, som havde spillet sammen i et stykke tid, og det har vi ikke endnu. Ud fra den tid vi har haft sammen, synes jeg, det fungerer optimalt. Men vi mangler samhandling, så vi kender hinanden arbejdsopgaver, kender løb, og ved, hvordan vi hver især skal spilles bedst. Det lærer man kun ved at spille mange kampe og træne sammen," siger Jeppe Curth til tipsbladet.dk.

Curth og holdkammeraterne får virkelig mulighed for at spille sig sammen som et hold de næste uger.

Torsdag venter Slavija Sarajevo, returkamp i 2. kvalifikationsrunde til Europa League, og søndag møder nordjyderne FC Nordsjælland i SAS Ligaen. Går AaB videre i Europa venter der to kampe mod slovenske Kosice 30. juni og 6. august afbrudt af endnu en liga-kamp mod HB Køge.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen