Albansk eller norsk modstand til FCK

Tirana eller Stabæk venter FC København i tredje runde af kvalifikationen til Champions League.

Artiklens øverste billede
FC København vandt onsdag med 6-0 over montenegrinske FK Mogren. Foto: Polfoto

Der blev fredag trukket lod til tredje runde af kvalifikationen til Champions League.

FC København var med i puljen, og træner Ståle Solbakkens tropper skal møde vinderen af opgøret mellem albanske Tirana og norske Stabæk i tredje runde af Champions League-kvalifikationen. Med uafgjort 1-1 i den første kamp har de norske mestre fra Stabæk umiddelbart det bedste udgangspunkt før returopgøret.

"Jeg er godt tilfreds. Vi kender en del til Stabæk, og vores trænere kender dem i særdeleshed godt. Tirana kender vi knapt så godt, men jeg ved, de spillede 1-1 i den første kamp, så nu må vi se, hvem det bliver. Jeg håber ikke på noget specielt, da jeg ikke kender Tirana. Vi har mødt Stabæk og slået dem i nogle træningskampe, men det kan man ikke bruge til så meget. Det bliver noget helt andet, hvis vi skal møde dem i Champions League-kvalifikationen," siger FCK-anfører Hjalte Nørregaard til bold.dk.

Gode muligheder

I første omgang skal københavnerne dog besejre FK Mogren, men med en 6-0-sejr i første kamp, er det formentlig ikke andet end en formsag.

De norske mestre har danske Christian Keller i truppen, men han skifter til tyrkiske Kasimpasa før et eventuelt møde med FCK. Keller vurderer, at FCK vil have gode muligheder mod Stabæk.

"Vi har mødt FCK to gange i træningskampe, hvor vi har tabt, så det bliver selvfølgelig svært. Det var et af de hold, vi havde håbet at undgå, men det bliver samtidig også spændende. Chancen er der, men FCK har masser af europæisk erfaring og en god trup med mange rigtigt dygtige spillere," siger Christian Keller.

Dermed er der gode muligheder for, at FC København kan sikre sig adgang til play-off-kampen, der er sidste forhindring før gruppespillet i verdens bedste klubturnering.

Kampene spilles den 28./29. juli i Parken og den 4./5. august.

spn.dk/ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen