FCK-spillere på ønskelisten

FC København-spillerne er i høj kurs i de 11 danske superligaklubber, der fra på lørdag tager kampen op med Ståle Solbakkens tropper.

Halvdelen af FC Københavns mål i Champions League-kvalifikationsopgøret mod Mogren onsdag aften blev scoret af indskiftere. Et godt bevis på, at de forsvarende mestre har en særdeles stærk trup.

Det er heller ikke gået de andre superligaspilleres næser forbi.

I forbindelse med opvarmningen til superligasæsonen, der begynder på lørdag, har en række superligaspillere fået mulighed for at give udtryk for, hvem de helst ville købe til deres egen klub, og spillerne er ikke i tvivl om, hvor der skal ledes: I FC København.

Spillere som Atiba Hutchinson, Jesper Grønkjær og Cæsar Santin er i høj kurs hos superligakollegerne. Ikke meget tyder på, at FCK's sportschef Carsten V. Jensen har tænkt sig at sælge, men derfor kan man jo godt drømme lidt.

Nordstrand scorer mål

Således også hos lokalrivalerne Brøndby, hvor Morten Nordstrands 16 mål i den forgangne sæson ikke er gået ubemærket forbi.

"Han scorer mål, og det har alle hold brug for. Selv os. Vi kan altid bruge nogen, der scorer mål, og hvis FCK ikke bruger ham, så kan vi lige så godt bruge ham," lyder det fra Brøndbys Thomas Rasmussen.

Til sammenligning blev Alexander Farnerud, Morten "Duncan" Rasmussen og Ousman Jallow topscorere i Brøndby med hver ni scoringer i den forgangne sæson.

Se her hvilke FCK-spillere, der er i høj kurs i superligaen.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen