Horsens henter træner i AGF

<p>AGF's assistenttræner Johnny Mølby skal være ny cheftræner i 1. divisionsklubben AC Horsens.</p>

Artiklens øverste billede
Johnny Mølby rykker en klasse ned og bliver ny cheftræner i AC Horsens. Foto: Emil Ryge Christoffersen

Superliganedrykkerne AC Horsens har fundet afløseren for cheftræner Henrik Jensen, der blev fyret i forrige måned. I stedet har klubben hentet Johnny Mølby, der det seneste år har været assistenttræner for henholdsvis Ove Pedersen og Erik Rasmussen i AGF.

"Vi er meget glade for, at vi kan præsentere Johnny Mølby som ny cheftræner i AC Horsens. Han har prøvet en masse som spiller – både på nationalt og internationalt plan, og han har arbejdet godt og seriøst i Kolding først som spillende assistenttræner og senere som cheftræner. Senest har han prøvet kræfter med højeste niveau i AGF og der er ingen tvivl om, at han er en kompetent, ambitiøs og målrettet træner," siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Mølby ikke i tvivl

Johnny Mølby er blevet ansat på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2012, og han ser frem til arbejdet med den nye klub.

"AC Horsens er en utrolig spændende klub, der har vist fantastisk fremgang i flere år, hvis vi lige ser bort fra sidste sæson, og der er tale om en ambitiøs klub, der vil tilbage i Superligaen. Klubbens dyder som hårdt arbejde og ydmyghed tiltaler mig og generelt er der fine forhold i AC Horsens. Jeg fik en henvendelse, tog en snak med ledelsen og har ikke været i tvivl," fortæller Johnny Mølby.

AC Horsens meddeler samtidig, at ansættelsen af Johnny Mølby påvirker resultatet i negativ retning.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen