Franskmand forlader AGF

<p>AGF sender højre backen Arthur Sorin til Frankrig efter mislykket ophold i den århusianske superligaklub.</p>

Artiklens øverste billede
Ægteskabet mellem franskmanden Arthur Sorin og danske AGF blev aldrig lykkeligt. Foto: Valdemar Jørgensen

Ægteskabet mellem franskmanden Arthur Sorin og danske AGF blev aldrig lykkeligt.

Efter et halvt år sammen har de besluttet at gå hver til sit. I hvert fald for en periode.

spn.dk erfarer, at backen Arthur Sorin i næste sæson bliver udlejet til den franske klub Le Club Sportif Sedan-Ardennes fra den næstbedste række.

Sorin har kontrakt med AGF til sommeren 2012, men baseret på det seneste halve år, er det næppe sandsynligt, at han kommer til at spille nogen stor rolle på fremtidens AGF-hold, hvis han vender tilbage fra Sedan.

Ny træner gav problemer

Arthur Sorin kom til AGF i vinterpausen fra svenske Kalmar, hvor han både blev svensk mester og kåret som den bedste højre back.

Da Arthur Sorin skrev sit navn på en lang aftale med AGF, hed træneren Ove Pedersen. Inden Sorin havde spillet efterårets kampe færdig i svenske Kalmar, havde AGF ansat Erik Rasmussen som træner.

Ove Pedersen ville gerne have haft Sorin i sit sidste halve år i klubben, mens Erik Rasmussen aldrig har fundet ham stærk nok til førsteholdet.

Han har flere gange valgt Ulrik Lindkvist og Frederik Krabbe som højre back, selv midtbanespilleren Jens Gjesing blev valgt frem for franskmanden, da AGF mødte Brøndby i foråret og manglede en venstre back.

»Jeg er skuffet, for jeg ved, at jeg kan spille på førsteholdet. Jeg var med fra start mod FC København og Sønderjyske, to kampe i træk, og jeg gjorde det fint. I den næste kamp var jeg på bænken,« sagde franskmanden for kort tid siden til spn.dk.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen