AGF'erne kommer dryssende

<p>Landsholdsspiller Jakob Poulsen er tilbage, men endnu mangler AGF et par profiler i testkamp mod AC Horsens.</p>

Artiklens øverste billede
AGF-træner Erik Rasmussen kan efterhånden råde over hele truppen. Dioh Williams er endnu ikke helt spilleklar efter en langvarig skade. Foto: Uffe Frandsen

Om tre uger skal holdet fremstå trimmet, når AaB kommer til Århus i den første superligarunde.Først i næste uge kan træner Erik Rasmussen råde over alle de spillere, der har fået forlænget sidste sæson med landsholdstjeneste. For da er amerikaneren Benny Feilhaber og georgieren David Devdariani som de sidste tilbage på træningsbanen.I går vendte Jakob Poulsen tilbage til Århus efter ferie, og landsholdsspilleren er med i dagens testkamp mod nedrykkerne fra AC Horsens.»Jeg tror ikke, det betyder så meget, at vi kommer dryssende tilbage. Vi har jo ikke glemt, hvordan de andre på holdet spiller, og det er heller ikke ligefrem et nyt hold, vi skal til at spille sammen,« siger Jakob Poulsen.

Ender med et godt hold

Heller ikke AGF-træner Erik Rasmussen giver udtryk for bekymring over at indlede arbejdet frem mod en ny sæson med adskillige fraværende stamspillere.»Vi ser jo gerne som klub, at de er med på landsholdene, og så må vi acceptere, at de skal have ekstra ferie. Selvfølgelig bliver man sat lidt tilbage, men jeg er sikker på, at vi ender med at have et godt hold, når turneringen går i gang,« fastslår Erik Rasmussen, der efter den første træningskamp har nok at arbejde med.AGF - ganske vist med en del reserver, men alligevel - tabte 0-1 til FC Djursland fra Danmarksserien, men AGF-træneren vil ikke karakterisere den kamp som spildt.»Overhovedet ikke. Hver gang, vi træner eller spiller, bevæger vi os et sted hen. Det er så bare ikke altid, at retningen er rigtig,« griner Erik Rasmussen, som næppe er i godt humør, hvis AGF'erne igen dasker rundt og spiller uengageret fodbold som i lørdags.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen