Klubkritik koster AGF'er jobbet

Kári Árnasons kritik af AGF koster: Han må ikke længere træne i klubben, hvor træneren ikke finder ham god nok.

Artiklens øverste billede
Kári Árnason blev lejet ud til Esbjerg i foråret, men fik begrænset spilletid på grund af en knæskade. Foto: Carsten Ingemann

Selv om han har endnu en sæson på kontrakt i AGF, får islændingen Kári Árnason ikke lov til at træne med de øvrige spillere. En situation, som han i Tipsbladet kalder ”totalt mærkelig”.

Da Erik Rasmussen blev ansat i AGF i vinter, gjorde han det klart, at Árnason ikke stod øverst på listen på det nye AGF-hold.Kári Árnason blev lejet ud til Esbjerg i foråret, men fik begrænset spilletid på grund af en knæskade. Esbjerg ønskede ikke at ansætte ham, hvorfor han efter planen skulle tilbage og fuldføre sin aftale med AGF.Problemet er blot, at træner Erik Rasmussen hellere vil arbejde med andre midtbanespillere.Mens han spillede i Esbjerg, kritiserede islændingen sin arbejdsgiver AGF offentligt. Inden AGF's kamp i Esbjerg i marts sagde han:»Jeg så AGF mod Brøndby, og selv om jeg da også har været med til at spille dårlige kampe for AGF, må det have været en af de dårligste, de har spillet de seneste tre-fire år. For mig er der ingen tvivl, den kamp vinder vi,« sagde Kári Árnason til JydskeVestkysten.

Skal vise loyalitet

»Med den udtalelse kritiserede han klubben og især trænerens dispositioner. Ansatte i AGF, også dem der er lejet ud, skal vise forretningen loyalitet, så derfor har han ikke mulighed for at træne hos os længere,« siger Brian Steen Nielsen, AGF's sportschef.I sin kritik i Tipsbladet fremfører Kári Árnason, at han ikke forstår, at AGF vil have penge for ham, når klubben ikke kan bruge ham. Han opfordrer AGF til at give ham en fri transfer.»Han ved godt, hvordan det hænger sammen. Den udlægning passer simpelthen ikke,« siger Brian Steen Nielsen.Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Kári Árnason, men hans agent erkender, at det ser ud til, at islændingen ikke fuldfører sin kontrakt i AGF.»Der er ingen grund til mudderkastning i denne sag. Vi arbejder på at finde en løsning for ham,« siger Allan Bak Jensen.Kári Árnason, der nåede 50 kampe for AGF, har tidligere givet udtryk for, at han ikke forstod, hvordan han kunne gå fra at være stamspiller i AGF under træner Ove Pedersen til at blive sorteret fra af træner Erik Rasmussen.»Jeg kunne fornemme i mine samtaler med Erik Rasmussen, at jeg ikke ville få de samme chancer som de andre midtbanespillere. Det var jeg sur over, det havde jeg ikke fortjent i klubben,« sagde Árnason for nylig til JP Århus.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen