Robinho: Derfor forsvandt jeg

Manchester Citys brasilianske fodboldstjerne fortæller, hvorfor han forlod klubbens træningslejr på Tenerife.

Artiklens øverste billede
Robinho skiftede til City fra Real Madrid sidste sommer. Foto: AP

Det blev tidligere på dagen klart, at den målfarlige angriber allerede mandag havde forladt Manchester Citys træningslejr på Tenerife. Flere britiske medier spekulerede i, at det var sket som en konsekvens af, at han var utilfreds med, at det ikke var lykkedes City at købe Kaka fri i AC Milan.

Det afviser Robinho nu på sin hjemmeside.

"Tidligere på måneden gjorde jeg Manchester City opmærksom på, at jeg var nødt til at tage til Brasilien på grund af familiære omstændigheder. Det accepterede klubben. Indtil i går var jeg af den opfattelse, at klubben ikke havde problemer med mine planer," skriver Robinho.

Tilbage om få dage

Hans exit er blevet kædet sammen med hans fødselsdag senere på måneden. Han afviser samtidig, at det har noget med Kaka-handlen at gøre.

"Jeg føler, at det er vigtigt at understrege, at jeg ikke er taget tilbage til Brasilien på grund af Kaka-handlen. Han er en af mine goder venner, og det ville have været fantastisk at se ham i Manchester City, men det har ikke noget gøre med hans beslutning om at blive i Milan," skriver Robinho, der samtidig oplyser, at han vil være tilbage i løbet af nogle dage.

Robinho skiftede til City fra Real Madrid sidste sommer.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen