Tænkepause til Vejle-profil efter ballade

<p>Angriberen Pablo Piñones-Arce kan meget vel være en færdig mand i superligaklubben Vejle Boldklub efter sammenstød med holdkammerat.</p>

Den svenske angriber, der i forrige sæson i 1. division var blandt de absolutte profiler i klubben, havde onsdag et sammenstød med Brian Priske ved træningen. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Det slags episoder på træningsbanen vil klubbens sportslige ledelse ikke acceptere, og derfor er Piñones-Arce blevet bedt om at holde fri.

"Der er episoder hver dag, men det, jeg kan sige, er, at jeg har haft en samtale med Pablo Piñones-Arce, og at han har fået nogle dage fri, så han kan tænke sin situation igennem," siger sportschef Hans Lauge til Vejle Amts Folkeblad.

Til salg

Den 27-årige angriber er blandt de rødblusede spillere, der ikke har præsteret godt nok for klubben i efteråret. Derfor er han allerede sat til salg, og han har ifølge Vejle Amts Folkeblad formentlig spillet sin sidste kamp i klubben.

"Han er en af vores mest profilerede spillere og har kun et år tilbage af sin kontrakt, og vi har meddelt ham, at vi gerne vil sælge ham. Det skal han forholde sig til, og nu får han et par fridage til at gennemtænke situationen," siger Lauge.

Pablo Piñones-Arce har i 46 kampe for Vejle siden skiftet fra svenske Hammerby scoret 26 mål. Det er blot blevet til en scoring i denne sæson.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen