Medier: Mads Laudrup til Herfølge

<p>1. divisionsklubben Herfølge vil i dag præsentere en dansk topspiller, som ifølge klubben selv er af en kvalitet, som er meget sjælden i landets næstbedste række.</p>

Flere medier kan onsdag fortælle, at det er Michael Laudrups søn, Mads Laudrup, der forlader FC København for at tiltræde i Herfølge i den næstbedste række.

"Det er en spiller, som er helt usædvanlig for 1. division, og du vil ikke blive skuffet," proklamerer Herfølges sportsdirektør Per Rud, der ikke vil fortælle, hvem det drejer sig om.

Han har sagt, at Herfølge er "i oprykningsfare", og at klubben ikke er økonomisk gearet til at rykke op. Alligevel vil han onsdag klokken 15 præsentere en dansk topspiller, og det er ikke hver dag, at man ser en spiller af den kaliber, som i dag bliver præsenteret i det sydsjællandske, lyder det.

Målet er, at Mads Laudrup skal hjælpe 1. divisions nummer to med at opnå oprykning til sommer. Laudrup er tænkt en rolle som en ny 10'er i Herfølge, som har solgt Mikael Rynell til Esbjerg.

"Der vil ikke blive oplyst andet forud, end at der er tale om en særdeles profileret dansk topspiller, som Herfølge Boldklub selvsagt er stolt over at kunne præsentere i det gul/blå dress," står der yderligere i pressemeddelelsen.

Mads Laudrups bror, Andreas Laudrup, skiftede tidligere på ugen fra Lyngby til FC Nordsjælland.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen