Forfatter: Davids dom er hyklerisk

<p>Forfatteren til David Nielsens selvbiografi mener, at David Nielsens dom er hyklerisk, når man sammenligner med fodboldspilleren Brian Steen Nielsens dom.</p>

Artiklens øverste billede

Historien om David Nielsens voldsdom på 20 dages betinget fængsel er også nået frem til forfatteren Jonas Ankersen.

Han har hjulpet David Nielsen med at skrive bogen ”Sorte Svin”, der er den direkte årsag til dommen. Heri beskriver angriberen nemlig i udførlige detaljer, hvordan han slår medspilleren Allan Gaarde i græsset under en træning i fodboldklubben AaB. En beskrivelse der førte til, at politiet valgte at rejse en sigtelse mod Nielsen.

”Jeg er overrasket over, at han får så høj en dom, men vi har hele tiden været i tæt dialog med David omkring bogen og også konsekvenserne af den. Så vi har hele tiden vidst, at det var et af de scenarier, der kunne komme på tale, og det er så det, der er sket,” siger Jonas Ankersen.

Dermed ikke sagt, at han er enig i dommen – tværtimod.

”Jeg synes, at dommen er hyklerisk, for det er en gammel sag, de tager op igen. Jeg synes, det er hyklerisk, når man sammenligner med Brian Steen Nielsen, der fik dagbøder for at smadre Nikolaj Hust’s tænder og tillige brække hans kæbe to steder. Den dom faldt endda lige efter hændelsen. Men nu har en politimand oppe i Aalborg fået sine 15 minutters berømmelse, og det vil jeg da gerne ønske ham tillykke med,” siger Ankersen sarkastisk.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen