Endnu en AGF'er på landsholdet

<p>Et afbud fra Vejle-spilleren Steffen Kielstrup har sikret endnu en AGF'er plads på ligalandsholdet.</p>

Det bliver den 22-årige AGF'er, Jens Gjesing, der erstatter Steffen Kielstrup, som har meldt afbud på grund af efterveerne af en hjernerystelse.

"Det er en fantastisk nyhed for Jens og AGF - og en fortjent belønning for de flotte præstationer, han leverede i efteråret i SAS Ligaen og på U21-landsholdet. Jens har potentialet til at nå langt, og udtagelsen til Ligalandsholdet er et lille skridt på vejen," siger AGF's sportschef Brian Steen Nielsen, der også sender Jakob Poulsen med landsholdet.

Seniorlandsholdsdebut

Jens Gjesing er noteret for 12 ungdomslandskampe, og med udtagelsen til Ligalandsholdet kan han se frem til debut på det danske seniorlandshold, når Danmark i perioden 15.-25. januar møder Nordkorea samt enten Libanon eller Thailand.

Steffen Kielstrup kom galt af sted og slugte sin egen tunge, da han stødte sammen med Brøndbys Mikkel Bischoff i de to holds indbyrdes opgør i november.

Han er endnu ikke kommet sig helt, selv om der er gået snart halvanden måned.

"Problemet er, at når Steffen kommer op i nærheden af sin maksimale puls, så bliver han svimmel, og efterfølgende får han senere på dagen hovedpine," siger Vejles fysioterapeut Lars Damsbo til klubbens hjemmeside.

spn.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen