Tevez-sagen undersøges igen

<p>Sagen om ejerskabet og spillerhandlen med argentineren Carlos Tevez skal nu gennem en ny undersøgelse.</p>

Den engelske Premier League og det engelske fodboldforbund har annonceret, at man vil gennemgå sagen igen.

Der er flere parter i den meget komplicerede sag. Foruden Carlos Tevez er der West Ham United, den iranske pengemand Kia Joorabchian, hvis firma ejer de økonomiske rettigheder til Tevez, og så er der Manchester United.

Tevez og Joorabchian var klar til at række West Ham i retten på et tidspunkt i 2007, da klubben ikke ville slippe argentineren, men det endte med at Tevez blev frigjort fra sin kontrakt med London-klubben.

Kompensation på 40 mio.

En af de ting som fodboldforbundet vil undersøge på ny, er West Hams forbindelse med sagen, og om de brød lovene og lavede en aftale med Joorabchian.

Endelig står Sheffield United på sidelinjen og forlanger en kompensation på 40 millioner kroner, da klubben rykkede ud af Premier League med mindst mulige margener. Klubben mener at dette skyldes, at Tevez fik lov til at spille for uberettiget West Ham, og blandt andet score sejrsmålet i sidste rundes kamp mod Manchester United.

Sheffield United mener, at Tevez mindst var tre point værd for klubben gennem hele sæsonen, og uden ham ville West Ham være blevet nedrykker i stedet for Sheffield United.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen