Stort underskud i Ipswich

<p>Et mindre overskud på knap 1 mio. kr. i forrige regnskabsår er vendt til et stort underskud i den engelske Championship-klub Ipswich Town.</p>

Artiklens øverste billede
Ipswich er økonomisk set ikke ligefrem flyvende. Men klubben forventer dog ikke at underskud på 45 mio. kr. bliver noget problem. Foto: AP

Klubbens driftschef Derek Bowden har fremlagt et regnskab, der viser et underskud på hele 45 mio. kr. før skat i det seneste år.

"Det er et forventet resultat. Så med respekt for de store tal, så er det slet ikke foruroligende. Det er noget, som vi har været forberedt på, og det skyldes først og fremmest transfers og spillerlønninger," siger Bowden.

Driftschefen fortsætter:

"Med Marcus Evans Groups overtagelse af størstedelen af aktierne i klubben sidste, år og de investeringer som de har foretaget, (ca. 100 mio. kr., red.) vil vi fortsat kunne klare os, selv om vi selvfølgelig ikke er immune overfor den økonomiske krise."

Klubben forventer således, at firmaet fortsat er villige til at investere i klubben.

"Hvis Ipswich Town ikke rykker op i Premier League i denne sæson, vil der være brug for yderligere investeringer," siger Bowden.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen