AGF kigger på midtbaneprofil

AGF vil forstærke sig på midten af banen. Flere profiler er i kikkerten.

Artiklens øverste billede
Sportschef Brian Steen Nielsen er tæt på at kunne præsentere en profil, der kan gå direkte ind på midtbanen. Foto: Ole Lind

Med salget af nordmanden Alex Valencia til Odd Greenland fornylig har AGF luft i lønbudgettet og et par millioner ekstra på indkøbskontoen. Nu er sportschef Brian Steen Nielsen tæt på at kunne præsentere en profil, der kan gå direkte ind på midtbanen.

”Vi er i dialog med flere spillere, der kan gå ind på direkte ind og styrke midtbanen. Jeg håber på en hurtig afklaring,” siger Brian Steen Nielsen uden at bekræfte, om der er tale om danske eller udenlandske spillere.

Selvtillid i AGF

Selv om AGF fik en vigitg 3-1 sejr i mandags over Horsens, kan århusianerne godt bruge forstærkninger til de næste tre runder i superligaen. På søndag skal Ove Pedersens tropper til Odense, og herefter kommer FC København på besøg hjemme på NRGi Park, inden turen går til Brøndby Stadion.

”Vi har fået tanket selvtillid med sejren over Horsens. Og vi tror helt sikkert på, at vi kan overraske i de næste kampe,” siger sportschefen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen