Messi-affæren slut - klar til OL

Efter flere ugers strid har FC Barcelona givet sig og lader Lionel Messi rejse til OL i Beijing for at spille for Argentina.

Artiklens øverste billede
Lionel Messi har i flere uger været genstand for tovtrækkeri mellem det argentinske fodboldforbund, der vil have ham med til OL, og sin klub, FC Barcelona, der vil have at han bliver hjemme. Foto: AP

Lionel Messi har i flere uger været genstand for tovtrækkeri mellem det argentinske fodboldforbund, der vil have ham med til OL, og sin klub, FC Barcelona, der vil have at han bliver hjemme.

Men natten til torsdag meddelte Barcelona officielt, at man har opgivet at holde på den argentinske teknikker. Han rejser på onsdag til Beijing sammen med en official fra FC Barcelona.

Beslutningen fra Barcelona kom få timer efter, at det internationale fodboldforbund (Fifa) havde slået fast, at klubber er forpligtede til at lade spillere under 23 år rejse for at tage del i OL. 21-årige Messi falder ind under den kategori.

Barcelona kommer dermed til at mangle Messi på holdets forberedelsestur til USA og i de første kvalifikationskampe til årets Champions League.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen