OB tabte Intertoto Cup-finale

Overmagten var for stor, da OB lørdag aften skulle forsøge at vinde på udebane over Premier League-holdet Aston Villa med danske Martin Laursen i startopstillingen.

Artiklens øverste billede
OB's Djiby Fall rammer her stolpen i Intertoto Cup-kampen imod Aston Villa. Foto: Simon Dawson/Polfoto

Aston Villa vandt 1-0 og sendte dermed OB ud af turneringen.

Fynboerne havde ryggen mod muren fra begyndelsen, da første opgør i Odense var endt 2-2, og derfor krævede det en fynsk sejr på udebane.

OB-skud på stolpen

OB gik også frisk til sagen, og i første halvleg slap OB's farlige ghaneser Djiby Fall fri i englændernes felt, men afslutningen endte på stolpen.

Ashley Young stod for kampens enlige mål, da han efter et par træk ind i banen fra sin venstrekant hamrede bolden op i nettaget fra cirka 15 meter. Den stilling holdt hele kampen, uden at OB for alvor kunne true de noget stærkere englændere.

Kampen blev i øvrigt skæmmet af et grimt uheld, da hollandske Wilfred Bouma måtte bæres fra banen med en alvorlig ankelskade, der fik tilskuere og spillere til at kigge væk eller holde sig for øjnene.

Danske Martin Laursen, som scorede i det første opgør, fyldte i øvrigt 31 år og kunne dermed fejre fødselsdagen med visheden om, at Aston Villa nu træder ind i Uefa Cup'en. Endnu en gang spillede Laursen en fejlfri kamp for Aston Villa.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen