Brøndby henter landsholdsspiller

Jan Kristiansen forlader den tyske klub FC Nürnberg på en fri tranfer for at tiltræde på en femårig kontrakt med Brøndby.

Artiklens øverste billede

Brøndby IF forstærker truppen med den danske landsholdsspiller Jan Kristiansen, der efter godkendt lægetjek tiltræder i Brøndby IF omgående. Det oplyser Superliga-klubben i en børsmeddelelse.

Dermed kan den tidligere Esbergs-spiller allerede på søndag være med mod FC Nordsjælland, når den nye Superliga-sæson sparkes igang.

Den 26-årige midtbanespiller, der også kan udfylde rollen som back, erkender dog, at han er lidt fodbold-rusten i øjeblikket.

"Jeg selv skal nok bruge lidt tid på at komme i optimal kampform, men fysisk er jeg, hvor jeg skal være, så jeg vil allerhelst bare i gang. Det kribler i fødderne efter fodbold," beretter han med et smil ifølge Brøndbys hjemmeside.

Flere tilbud

Om skiftet fortæller den nye Brøndby-spiller:

”Der var flere muligheder, både hjemme og i udlandet, men da jeg hørte om Brøndby IF’s interesse, var jeg faktisk ikke i tvivl. Klubben har fulgt mig længe, og det føles helt rigtigt for mig at skifte hertil nu," fortæller Jan Kristiansen.

Tysk pokalmester

Den nye Brøndby-mand har spillet 11 A-landskampe og 24 U-landskampe for Danmark. Han blev tysk pokalmester med sin nu tidligere klub, FC Nürnberg, i 2007.

I 2002 blev Jan Kristiansen kåret som årets U21-talent i Danmark, og han spillede i Esbjerg fB indtil 2006, hvor han blandt andet nåede at blive dansk ligatopscorer trods sin position på midtbanen.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen