Familien valgte også AGF

Forsvarsspilleren Dan Thomassen havde mandag første arbejdsdag i sin nye klub AGF.

Artiklens øverste billede
Dan Thomassen forlod for 10 år siden AGF for som ynglingespiller at prøve lykken i italienske Padova. For fire år siden blev han hentet til FC København, som han nåede at spille godt 50 kampe for i superligaen.

»Jeg kendte vejen herud,« lød det fra Dan Thomassen, som AGF har hentet i Norge.

I Oslo-klubben Vålerenga nåede han at spille i knap et år, inden han vendte hjem til barndomsklubben i Århus. Dan Thomassen forlod for 10 år siden AGF for som ynglingespiller at prøve lykken i italienske Padova. For fire år siden blev han hentet til FC København, som han nåede at spille godt 50 kampe for i superligaen.

AGF var den sikre løsning

Familien spillede en stor rolle, da Dan Thomassen besluttede sig for at vende tilbage til superligaen.

»Min familien faldt desværre ikke rigtigt til i Norge, og det er ikke en holdbar situation. Tilværelsen uden for banen skal også fungere, hvis man skal gøre det godt,« siger Dan Thomassen, der med sin italienske hustru har en dreng på halvandet år.

»Der var flere overvejelser. Vi valgte en løsning, vi var sikre på. Men desuden er holdet, klubben og potentialet i AGF i orden, og jeg har en naturlig tilknytning til byen,« siger Dan Thomassen, der glæder sig til at spille i en klub, som han betegner som ”varm”.

Udsving i stemningskurven

»Atmosfæren, presset og forventninger er noget, der passer mig. Der må gerne være udsving i stemningskurven, for det er det, der gør, at man mærker, man er fodboldspiller,« understreger forsvarsspilleren, der er med for første gang for AGF, når klubben onsdag møder Kolding IF i en træningskamp.

Som ungdomsspiller var han jævnligt bolddreng på Århus Stadion, men han nåede ikke at få seniordebut for AGF. Det får han så små 10 år efter.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen