Zidan sænkede Cameroun

En veloplagt Mohamed Zidan nettede tirsdag to gange for Egypten i landets 4-2-sejr over Cameroun med Barcelona-stjernen Samuel Eto'o i spidsen ved årets African Nations Cup i Ghana.

Den 26-årige tidligere FC Midtjylland-spiller var efter et kvarter hurtig på en kontra og kunne sende bolden fladt i mål bag Cameroun-keeperen til 2-0. Før det havde Hosni Abd Rabo på straffespark sat første mål på tavlen for Egypten, der er forsvarende African Nations Cup-mestre.

Egypten var i det hele taget overlegne i første halvleg, som Zidan satte et flot punktum for, da han cirka 25 meter uden for feltet flugtede bolden op i målet tæt ved trekantsammenføjningen til 3-0.

I anden halvleg kom Cameroun en smule mere med i kampen. Efter 51 minutter sørgede Samuel Eto'o for en udligning til 1-3 på hovedstød. Mohamed Zidan, som til daglig spiller for Hamburger SV, blev skiftet ud tyve minutter før tid. Fra bænken kunne han se sin holdkammerat Hosni Abd Rabo og senere også Eto'o blive dobbelte målscorere ligesom ham selv.

Med sejren stryger Egypten til tops i gruppe C efter første runde.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen