Annonce
Fodbold

Aviser kræver Olsens afgang

Med lørdagens nederlag til Spanien og farvel til EM-drømmene mener flere aviser, at det er tid til et trænerskifte. Ståle Solbakken nævnes som bedste kandidat.

Den danske landstræner Morten Olsen. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

- GÅ NU! er det klare budskab på Ekstra Bladets sportsforside - ledsaget af Morten Olsens bekymrede panderynker og håbløse blik fanget under lørdagens landskamp.

Efter det fatale nederlag på 1-3 til Spanien er flere aviser parat til at fyre landstræner Morten Olsen. B.T. spekulerer allerede i afløsere og peger på FCK's Ståle Solbakken som det bedste bud.

- Solbakken er (...) det eneste reelle alternativ i fodboldlandet lige nu. Og et emne, der i mine øjne vil være bedre for Danmark. Så hvad skal du ha' for ham, Don Ø? skriver B.T.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har allerede meldt ud, at landstræner Morten Olsen er fredet på posten trods den anden slutrunde i træk uden dansk deltagelse. Men avisernes dom er en helt anden.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Olsen efterlyser realisme
Landstræner Morten Olsen tager det fulde ansvar efter nederlaget til Spanien, men efterlyser samtidig en mere realistisk vurdering af det danske landshold.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her