Hurtigt ude af stævne inden døre

AGF scorede ikke et eneste mål ved indestævnet i Brøndby Hallen, mendet magre resultat er ikke et forvarsel for et lige så trist forår, lover både træner og topscorer.

En nulløsning, to nederlag og så hurtigt hjem.

Det var nemt at gøre status for Ove Pedersen efter søndagens uofficielle danmarksmesterskab i indefodbold.

For den nye høvding på Fredensvang fik ikke så meget som en scoring at glæde sig over ved superligastævnet i Brøndby.

Netop hjemvendt fra sydens sol havde AGF-chefen valgt at lade assistenten Jesper Tollefsen styre AGF'erne rundt på halgulvet. Efterfølgende forsikrede Ove Pedersen dog, at der er langt imellem fodbold ude og inde. Derfor skulle nullerten mod FC Nordsjælland og 0-2 nederlagene mod træneres tidligere klub, Esbjerg fB, og AC Horsens heller ikke ses som et forvarsel for foråret i AGF.

»Indendørsfodbold er indendørsfodbold. Alle går selvfølgelig på i det og vil gerne vinde, men så skal man heller ikke lægge mere i det. Det er de små ting, der er afgørende i disse kampe, og der er måske ikke så mange på holdet, der har spillet meget indendørs før,« forklarede Ove Pedersen.

Topscorer Morten Rasmussen var helt på linje med sin nye træner fra i dag i holdningen til indestævnet i Brøndby Hallen.

»Det har jo ikke så meget med fodbold at gøre, og vi havde da heller ikke det store oplæg før kampene. For os handlede det om at få spillet tre hurtige kampe og så se, hvor langt det rakte,« sagde Morten Rasmussen.

Resultatet blev en fjerdeplads i den indledende pulje. Efterfølgende kunne århusianerne dog bryste sig af at have taget point fra søndagens nummer to, FC Nordsjælland, og så var AGF ligeledes i gruppe med de senere vindere fra Esbjerg.

Den tidlige exit kunne heller ikke pille humøret fra Tobias Grahn. Svenskeren søgte ofte ned i banen for at føre bolden frem, men fodfæste fandt hverken han eller holdkammeraterne, inden bussen kunne køre hjem til Århus.

»Efter fem ugers ferie går vi altså ikke bare ud og vinder, men det var da sjovt at spille lidt fodbold igen,« mente Tobias Grahn.

henrik.skov@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen