AGF svækket til AaB-kamp

En fiberskadet Bojan Djordjic må sandsynligvis sidde over onsdag aften. Samme skæbne kan overgå Alex Nørlund, der har knæproblemer.

AGF risikerer at skulle stille op i en svækket udgave, når holdet allerede onsdag aften løber ud til næste opgave i superligaen mod AaB i Aalborg.

Både midtbanens højre- og venstrekant trækker rundt med skader efter sejren over FC Midtjylland.

Værst ser det ud for Bojan Djordjic, der ikke regner med at spille, mens Alex Nørlund håber på en bedring.

Djordjic fiberskadet

Den lejede spiller i Manchester United, Bojan Djordjic, pådrog sig en fiberskade i baglåret, da han afdriblede et par modstandere mod slutningen af 1. halvleg, og han måtte lade sig udskifte i pausen.

»Lige nu føler jeg, at skaden er ret alvorlig, selv om den sidder på ydersiden af låret. Jeg tror ikke, jeg kan spille på onsdag,« konstaterede Bojan Djordjic, der glædede sig over AGF's gode spil, men samtidig ærgrede sig over midtjydernes scoring til 1-0.

»For dårligt, at vi ikke får bolden ekspederet væk, men heldigvis formår vi at tage det gode spil fra slutningen af 1. halvleg med ind i 2. halvleg,« tilføjede den driblestærke venstrekant.

Nørlund ude med knæet

Alex Nørlund, der har formået at skubbe topscorer Morten Poulsen væk, måtte forlade banen et kvarter før tid med smerter i højre knæ.

»Jeg fik et trælår lige over knæet og skal nok tage det stille og roligt til træningen det næste par dage for at få ro på,« fortalte højrekantspilleren, der havde problemer allerede før kampen mod FC Midtjylland.

Væske fjernet

»Jeg fik fjernet noget væske fra knæet og havde svært ved at bøje benet, men jeg ville spille, så det var hurtigt glemt, især også når vi vinder,« forklarede banens mindste, der helst spiller hver gang.

»Alle spillere har en favoritplads, men jeg spiller gerne på midtbanens højrekant, hvis det er det, der er bedst for holdet. Og så længe angriberne er tilfredse med mine indlæg, har jeg ingen problemer,« sagde Alex Nørlund, der nu vil se, hvordan skaden i knæet udarter sig det næste par dage, inden han tager stilling til, om han kan spille i Aalborg eller ej.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen