Angriber tabte hovedet

Morten Rasmussen trampede på AB-målmand og så rødt.

»Jeg gør det aldrig igen.«

Første salut fra en forholdsvis brødbetynget AGF-angriber, som 20 minutter før tid forløb sig på AB-målmand Stephan M. Andersen.

Morten Rasmussen forfulgte en aflevering og så ud til at ville hoppe over den fremstormende målmand, der nåede bolden først. I stedet landede han direkte ned på Stephan M. Andersen, hvorefter dommer Johnny Røn trak det røde kort frem.

»Jeg tabte hovedet, og jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på. Men han overspillede også lidt rigeligt,« mente Morten Rasmussen, som afløste Brian Steen Nielsen på midtbanen.

Nu kan Morten Rasmussen se frem til karantæne i sæsonens sidste kamp mod Viborg og næste sæsons første kamp.

»Ja, det er næsten det værste. Det er dyre lærepenge at betale,« sagde Morten Rasmussen.

Drabelige nærkampe

I den i pointmæssig henseende betydningsløse kamp var der masser af drabelige nærkampe. En af dem var AGF's Leon Andreasen involveret i.

»Michael Johansen lossede mig ned efter jeg havde spillet bolden ud til backen,« forklarede Leon Andreasen, som var ved at komme i nævekamp med den lille AB-dribler bagefter.

Også anfører Stig Tøfting involverede sig i duellerne.

»Jeg kan ikke svare på, hvad der mangler, men der er for mange, der ikke gør det, de skal. Jeg undervurderede ikke AB. Vi ved, at de kan spille godt, når de får lov,« sagde Stig Tøfting.

For en af AGF's bedre spillere, Shane Cansdell-Sherriff, var skuffelsen til at få øje på.

»Vi fik intet ud af det. Det er det samme, der sker gang på gang for os. Det var forfærdeligt,« sagde venstre-backen, der i modsætning til holdkammeraterne ikke kan se frem til en længere ferie for at fjerne minderne fra et skrækkeligt forår.

Trænger til ferie

I begyndelsen af næste måned tager han i træningslejr med det australske OL-landshold og først i august er han tilbage i Århus.

»Det kunne godt se ud som om, vi trænger til ferie. Til at komme lidt væk fra hinanden og begynde forfra,« sagde AGF-træner Sören Åkeby.

Han lod Steffen Rasmussen vogte målet i stedet for Rune Pedersen, som har været syg i flere dage i den forløbne uge.

»Åkeby tog beslutningen. Jeg vil ikke afvise, at jeg kunne have spillet. Hvis han havde bedt mig om det, havde jeg gjort det, også selv om jeg ikke var 100 procent på toppen i dag,« sagde Rune Pedersen, som var den eneste i truppen, der ikke kom i kamp - og tabte hovedet.

jesper.engmann@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen