Talenter på vej ud og ind af AGF

AGF-ledelsen vil ikke matche Mauricio Ortiz' første lønudspil.

På trods af debut og scoring på superligamandskabet tyder alt på, at argentinske Mauricio Ortiz ikke får forlænget sit ophold i AGF. Han er ganske enkelt for dyr i forhold til, hvad han umiddelbart er værd.

»De krav, som argentinerne har stillet op foran os, er helt urealistiske i forhold til hvor betydningsfuld en spiller Ortiz er. Derfor tror jeg, at det ender med, at han må en tur tilbage til Argentina - med mindre de da nedjusterer deres krav væsentligt,« siger AGF-direktør Frank Heskjær.

Sydamerikansk stil

Dermed synes Ortiz tabt for AGF, men Frank Heskjær har endnu ikke lukket døren helt i for den unge argentiner.

»På en måde er det typisk for sydamerikanere at de melder voldsomt ud i starten, hvorefter der så går et stykke tid inden de lander på et fornuftigt leje. Måske sker det samme med Ortiz, ellers anser jeg det for udelukket, at han bliver i AGF,« siger Frank Heskjær.

Som erstatning for Ortiz, kan den tidligere AGF'er, stortalentet Danilo Arrieta, være på tale.

Den chilensk fødte danske statsborger, som for tiden frister en tilværelse på Valencias andethold, følges nøje af AGF og Frank Heskjær bekræfter, at Arrieta er velkommen i klubben.

Hvis ellers betingelserne er til stede.

»Vi kender Arrieta og hans evner med bolden, og jeg vil da ikke udelukke, at han er et emne for os. Det afgør den sportslige ledelse. Endnu venter vi imidlertid på, hvad Valencia forlanger, og før vi har større klarhed over situationen, vil vi ikke gøre mere,« fortæller Frank Heskjær.

sport@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen