Superliga: Planen er klar - tallene mangler

Planen om en overordnet konstruktion indeholdende forslag om en fremtidig drift af Aarhus Idrætspark med AGF Kontraktfodbold A/S i en hovedrolle er færdig på papiret.

- Belært af erfaringerne vil vi dog vente med at melde ud. Den overordnede plan er sådan set klar, men vi mangler at regne på tallene. Når det er gjort, tager vi kontakt til de involverede, siger Erik Meineche Schmidt, formand i AGF Kontraktfodbold A/S.

På den ekstraordinære generalforsamling før jul, hvor der blev skiftet ud i bestyrelsen for professionel fodbold i AGF, præsenterede de nye folk en idé om et "Parken Århus", hvor blandt andet AGF i fremtiden skulle få økonomisk udbytte af en fællesdrift af det kommunale Aarhus Idrætspark, der i øjeblikket er under ombygning ligesom en splinterny hal i samme område er blevet præsenteret for nylig.

De første tilbagemeldinger fra kommunal side var afventende, og seneste har blandt andet Århus 1900, der er byens største idrætsforening været negative over for AGF som primus motor i sådan et projekt.

- Når vi kommer med noget, skal det selvfølgelig være overbevisende, for vi kan jo ikke pege på, hvor gode AGF tidligere har været til at drive forretning, siger Erik Meineche Schmidt.

Han vil ikke afvise, at AGF barsler med en idé om at gå ind i håndbold på Håndboldliganiveau, hvilket er blevet aktualiseret af Århus HK's konkursbegæring for nylig. Århus HK begyndte mandag arbejdet med at indsamle de nødvendige 400.000 kroner, så herreholdet kan fortsætte sæsonen ud.

- Vi har hele tiden sagt, at vi er interesserede i at udvide vores forretningsområde, og håndbold på Håndboldliganiveu indgår i den plan. En forudsætning er dog, at det involverer AGF's håndboldafdeling. Det er en mulighed, vi arbejder med på længere sigt eksempelvis fra efteråret, men det bliver ikke os, der skaffer de 400.000 kroner til Århus HK, understreger Erik Meineche Schmidt.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen