Vejle har hentet spansk stopper med rutine fra La Liga

Vejle forstærker sig med stopper, som har spillet for Derby, Deportivo La Coruña, Málaga og CSKA Sofia.

Artiklens øverste billede
Raul Albentosa (til venstre), som her ses optræde i en kamp i 2018 for Deportivo La Coruña i en duel mod Barcelonas daværende superstjerne Lionel Messi i La Liga, skifter til Vejle. - Foto: Miguel Riopa/Ritzau Scanpix

Han har stået over for Lionel Messi, Fernando Torres og Diego Costa i La Liga.

Nu skal han op imod Mikael Uhre, Junior Brumado og Louka Prip i Superligaen.

Vejle har onsdag oprustet med den spanske forsvarsspiller Raul Albentosa, som tidligere i karrieren har spillet omkring 100 kampe i La Liga.

Senest har den 33-årige spanier dog taget et par skridt ned på karrierestigen med ophold hos bulgarske CSKA Sofia og senest rumænske Dinamo Bucaresti, inden han aktuelt var kontraktløs.

Vejle-sportschef Marius Adrian Nicolae har kendskab til Raul Albentosa fra deres tid sammen i Dinamo Bucaresti.

- Der er både et kort og et langt perspektiv på kontrakten med Raul. Vi ønsker at overleve, men vi skal også hente spillere, der, hvis det ikke lykkes, kan være med til at spille os tilbage.

- Men lige nu handler det kun om overlevelse, siger Marius Adrian Nicolae til klubbens hjemmeside.

- De kvaliteter, Raúl Albentosa besidder både som spiller, menneske og leder, er væsentlige for den opgave, Vejle Boldklub står overfor i forårssæsonen, lyder det fra sportschefen.

Raul Albentosa kalder Vejles projekt spændende og lover, at han ikke giver op, hvis foråret skulle ende med en nedrykning.

- Jeg har sagt ja til Vejle Boldklub, fordi jeg tror på, vi kan overleve, og jeg vil give alt for, at vi gør netop det. Men hvis vi rykker ned, vil jeg gerne være med til at spille klubben tilbage, hvor den hører hjemme.

- Jeg er glad for at blive forenet med Marius og har stor tiltro til den opgave, han har foran sig. Nu har jeg set en del af holdets kampe i den sidste del af efteråret, og jeg tror på, jeg kan bidrage til holdets fremdrift, siger spanieren.

Vejle præsenterede senere onsdag endnu en spiller. Klubben har også tilknyttet målmanden Lucas Hägg Johansson, som havde kontraktudløb med Kalmar FF ved årsskiftet.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen