Efter udeblivelse: Jammerbugt-spillere har fået løn

Alt er udbetalt til medarbejderne i Jammerbugt FC, slår direktør Søren Als Christensen fast.

Spillere og medarbejdere i 1. divisionsklubben Jammerbugt FC fik ikke sin løn til tiden tirsdag, men onsdag er lønnen gået ind.

Det fortæller klubbens direktør, Søren Als Christiansen, til Nordjyske.

- Overførslen er kommet på plads, og alt er udbetalt, siger direktøren til det regionale medie, der i de seneste dage har afdækket sagen.

Alarmklokkerne bimlede, da klubben, der er på udenlandske hænder, ikke udbetalte løn tirsdag.

Søren Als Christensen slog over for Nordjyske fast, at der var tale om en forsinket overførsel fra et pengeinstitut, og han lovede, at pengene nok skulle blive udbetalt.

Han slog samtidig fast, at medarbejderne ikke behøver at frygte for den fremtidige drift af klubben.

- Man skal ikke være bekymret for klubbens økonomi fremadrettet. Det her skal meget gerne være et enkeltstående tilfælde, sagde han tirsdag til Nordjyske.

Jammerbugt blev i foråret købt af den tyske forretningsmand Klaus-Dieter Müller, som har rystet posen godt og grundigt i klubben.

Der er således kommet mange nye spillere til fra blandt andet afrikanske lande, og der er indgået et samarbejde med den svenske klub Malmö FF, som sender talenter på leje i den nordjyske klub.

Siden er bestyrelsesformand Bøje Lundtoft trådt tilbage for i stedet at blive en del af et advisory board, og cheftræner Bo Zinck overgår ved årsskiftet til en rolle som sportschef.

Jammerbugt er oprykker i 1. division, hvor klubben ikke er spået mange chancer. Alligevel er nordjyderne placeret på tiendepladsen med tre point mere end Hobro IK og Fremad Amager på de nederste pladser.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen