Advokat bekræfter: Rangnick er tæt på Manchester United

Ralf Rangick er detaljer fra at blive ny cheftræner i Manchester United, bekræfter tyskerens advokat.

Artiklens øverste billede
Den 63-årige tysker er i øjeblikket sportsdirektør i Lokomotiv Moskva. Foto: Marcel Engelbrecht/picture-alliance/dpa/AP Images

Tyskeren Ralf Rangnick ligner Manchester Uniteds næste cheftræner.

Fredag bekræfter Rangnicks advokat over for det tyske sportsmedie SID, at kun de sidste detaljer mangler i forhold til en aftale. Det skriver AFP.

Engelske Sky Sports skriver, at Manchester United sigter efter en præsentation af Rangnick inden for 24-48 timer, men vikaren Michael Carrick står formentlig stadig i spidsen for holdet i søndagens kamp mod førerholdet Chelsea.

Den 63-årige tysker er i øjeblikket sportsdirektør i Lokomotiv Moskva, men flere medier skrev fredag, at han er klar til at forlade stillingen til fordel for Manchester United.

Manchester United er i øjeblikket på udkig efter klubbens afløser på trænerposten efter afskedigelsen af Ole Gunnar Solskjær.

Afskedigelsen blev officielt meldt ud søndag efter 1-4-nederlaget til Watford i weekenden. Beslutningen var dog også resultatet af flere andre dårlige resultater - særligt i den hjemlige liga.

Falder aftalen med Rangnick på plads, kan han efter de seks måneder i trænersædet se frem til en konsulentrolle i klubben de efterfølgende to år. Det skrev The Athletic torsdag.

Rangnick har tidligere besiddet stillingen som cheftræner i en række andre tyske klubber, herunder Schalke 04 og Hoffenheim. Han har desuden været sportsdirektør for flere af de klubber, Red Bull driver, herunder RB Leipzig, hvor han også har været cheftræner i to omgange.

Paris Saint-Germains argentinske cheftræner, Mauricio Pochettino, blev tidligere i denne uge sat i forbindelse med Manchester United.

Franskmændenes sportsdirektør, Leonardo, kalder det dog ”falsk information”.

- Vi ønsker ikke, at Pochettino forlader os. Han har aldrig bedt om at komme væk, og ingen klubber har kontaktet os i forhold til ham, siger Leonardo ifølge AFP.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen