Camerounsk angriber skal afhjælpe Sønderjyskes målkrise

Sønderjyske lejer den camerounske angriber Faris Moumbagna samt den ungarske offensivspiller Daniel Prosser.

Artiklens øverste billede
Sønderjyske-truppen får tilgang af Faris Moumbagna. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Superligaklubben Sønderjyske har sikret sig forstærkning til sit kriseramte angreb og samt til den offensive del af midtbanen.

Klubben har således lejet den camerounske angriber Faris Moumbagna i norske Kristiansund BK for resten af sæsonen, og klubberne er også blevet enige om en frikøbsaftale, hvis opholdet i Haderslev skal forlænges, oplyser Sønderjyske.

- Faris Moumbagna er en talentfuld angriber, som vil komplementere vores nuværende trup og give os flere muligheder i den forreste række, siger Sønderjyske Fodbolds direktør, Jonas Lygaard, i en pressemeddelelse.

- Faris er hurtig og direkte i sin stil, og vi er ikke i tvivl om, at han vil blive et interessant bekendtskab for den danske Superliga, tilføjer han.

Sønderjyske er gået fra banen uden at score i de seneste fire kampe, og det er bare blevet til en enkelt scoring efter seks runder af Superligaen.

Det skal den 21-årige Moumbagna nu forsøge at afhjælpe. Han har spillet de seneste to sæsoner i Kristiansund BK, og inden da spillede han to sæsoner for Philadelphia Unions reservehold i USA.

I Sønderjyske bliver han holdkammerat med sine to landsmænd Victor Mpindi og Duplexe Tchamba.

Senere torsdag meddelte Sønderjyske, at man desuden har lejet den 27-årige offensivspiller Daniel Prosser i ungarske MTK Budapest for resten af sæsonen. Her har han spillet under den nuværende Sønderjyske-træner, Michael Boris.

Prosser kan ifølge Sønderjyske spille alle de forreste positioner, men han er især tiltænkt en plads på en af kanterne.

- Vi får en hurtig spiller, der er meget direkte i sit spil, og han komplementerer de offensive spillere, vi har i truppen i forvejen.

- Han ved, hvordan vi gerne vil spille, og jeg forventer, at vi ganske hurtigt får ham at se på banen i Superligaen, siger Jonas Lygaard.

Begge lejekontrakter afventer, at den internationale transfer går igennem, inden de officielt er godkendt, oplyser Sønderjyske.

Sønderjyskes næste opgave er hjemmekampen mod Viborg på søndag.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen