Helten kaldte det sin »bedste landskamp« nogensinde - så hvorfor var han stadig ikke helt tilfreds?

Kasper Dolberg blev rost efter sine to mål i Danmarks 5-1 sejr over Georgien. Samtidig jublede Daniel Wass over at være tilbage på landsholdet.

Artiklens øverste billede
Kasper Dolberg efter sin scoring til 1-0 - senere gjorde han det også til 3-1. Foto: Lars Poulsen

Han smiler sjældent, Kasper Dolberg, hverken når han scorer eller stiller op til kampe som Champions League-semifinalen for Ajax Amsterdam.

Mandag aften kom det dog, et lille smil, efter to mål i 5-1 sejren over Georgien i Danmarks EM-kvalifikationskamp.

»Det er den bedste landskamp fra min side, og det føles selvfølgelig godt,« sagde han, inden ansigtet igen blev alvorligt og forbeholdet kom:

»Men jeg ville gerne have scoret et mere, og det er kun én kamp«.

Holdkammeraten Christian Eriksen kunne heller ikke lade være med at prikke til det manglende hattrick, inden han roste den 21-årige angriber.

»Det var godt for ham at få scoret - det er godt for hans selvtillid og han fik vist, at han godt kan,« sagde Tottenham-stjernen.

Også Thomas Delaney var glad for, at landsholdet viste kynisme efter 1-1 kampen mod Irland.

»Det var dejligt at få en sejr og samtidig at være lidt effektive. Det har vi manglet i noget tid nu. Vores angribere er sultne, og det var dejligt at få en forløsning efter nogle kampe, der har været lidt tørre på den front,« sagde midtbanespilleren.

En anden mand med forløsning i kroppen var Daniel Wass. Valencia-spilleren blev tiljublet, da han i anden halvleg gjorde comeback efter næsten tre års pause fra landsholdet, og det var sådan en velkomst, man som spiller bemærker, vedkendte han efter kampen.

»Jeg skal ikke brokke mig,« sagde han med et skævt smil og fortsatte:

»Det var dejligt at være tilbage. Jeg er meget stolt over at få muligheden igen, og jeg synes, at jeg fik vist, hvem jeg er, og hvem jeg er blevet til i den periode, hvor jeg ikke har været på landsholdet. Jeg fik vist den energi og det spil, jeg også leverer i Spanien«.

Danmark har nu fem point efter tre kampe i EM-kvalifikationen. Næste kamp er mod Gibraltar den 5. september.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen