Neymar anklages for voldtægt af kvinde på hotel i Paris

Neymar anklages for at have voldtaget en kvinde på et hotel i Paris i maj. I en video nægter han sig skyldig.

Artiklens øverste billede
Paris Saint-Germains brasilianske angriber Neymar. Foto: Charles Platiau/Reuters

Den 27-årige brasilianske fodboldstjerne Neymar beskyldes for at have voldtaget en kvinde i Paris.

Det skriver det brasilianske medie Globo. Mediet har fået indsigt i anklagerne mod angriberen via en politianmeldelse indgivet i den brasilianske storby São Paulo.

Neymar skal angiveligt have overfaldet kvinden i fuldskab under et ophold på en luksushotel i den franske hovedstad.

I en video på det sociale medie Instagram benægter Neymar, at det skulle være tilfældet. I videoen fremviser han også korrespondancen mellem sig selv og kvinden.

- Jeg er beskyldt for voldtægt. Det er et stort ord, et meget stærkt ord, men jeg er beskyldt for det.

- Det overrasker mig, for voldtægt er en virkelig grim og sørgelig ting, og alle, der kender mig, ved, hvilken person jeg er, og at jeg aldrig ville gøre sådan noget, siger Neymar blandt andet.

Inden Neymars video blev publiceret, udtalte hans far og rådgiver, Neymar Senior, at sagen hurtigt kunne blive blæst ud af proportioner.

- Hvis ikke vi kommer frem til sandheden hurtigt, så kan det her komme ud af kontrol, sagde han til et lokalt nyhedsmedie i Sao Paolo.

Faren tilføjede, at man var klar til at fremlægge korrespondancen mellem Neymar og kvinden, da "der ikke er nogen tvivl om, at det var en fælde". Få timer senere offentliggjorde Neymar korrespondancen.

Ifølge politirapporten har kvinden fortalt efterforskerne i sagen, at hun kom i kontakt med Neymar gennem Instagram. Her skal han have foreslået, at de mødtes i Paris, hvor han til daglig spiller i storklubben Paris Saint-Germain.

En assistent til fodboldstjernen købte flybilletter til kvinden. 15. maj tjekkede hun ind på Hotel Sofitel Paris nær byens berømte triumfbue.

Neymar ankom angiveligt i beruset tilstand til hendes hotelværelse.

- I løbet af deres møde bliver Neymar aggressiv, og med vold gennemfører han samleje uden offerets samtykke, står der i politirapporten.

Kvinden, der også er brasilianer, vendte to dage senere tilbage til Brasilien uden at have kontaktet fransk politi om den påståede voldtægt. Hun var angiveligt "emotionelt rystet og bange for at melde forbrydelsen i et fremmed land", lyder det.

Neymar befinder sig i øjeblikket i Brasilien, hvor han træner med det brasilianske landshold forud for Copa America.

De seneste måneder har han været midtpunkt i en række kontroverser om dårlig disciplin og grænseoverskridende opførsel.

I begyndelsen af maj blev han udelukket fra tre kampe for PSG. Det skyldtes, at han slog en fan efter holdets nederlag til Rennes i den franske pokalfinale. Den episode har også kostet ham anførerbindet på Brasiliens landshold.

Han var ligeledes involveret i et skænderi og muligt slagsmål i omklædningsrummet med nogle holdkammerater.

Paris Saint-Germain har ikke kommenteret voldtægtsanklagen mod Neymar.

/ritzau/Reuters

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen