Fodbold

Så blev der råbt og skreget i omklædningsrummet

På vej mod et historisk fjerde nederlag i træk fik det engelske fodboldlandshold hevet en sejr hjem.

De engelske spillere havde behov for at råbe højt til hinanden i pausen, efter en svag første halvleg mod Schweiz. Foto: AP

Det engelske fodboldlandshold var på vej til en historisk negativ stime, da holdet tirsdag aften mødte Schweiz i en testkamp i Leicester. Schweiz spillede klart bedst i første halvleg mod et blegt engelsk hold, der var uden Harry Kane og John Stones.

Og der skulle et mindre skænderi til i pausen, før de engelske spillere kom i gang. England endte med at vinde 1-0 på et mål af Manchester Uniteds Marcus Rashford.

»Vi giver altid spillere de første tre-fire minutter af pausen for sig selv, og vi opmuntrer dem til at sige deres mening til hinanden. Og så skal vi være sikre på, at det ikke koger over,« sagde den besindige engelske landstræner, Gareth Southgate, efter kampen til The Guardian.

Han kunne se frustrerede engelske spillere i første halvleg, og da de kom i omklædningsrummet, blev der ifølge Tottenham-spilleren Danny Rose talt ud blandt spillerne.

»De var helt rolige, da jeg kom ind, men det er et godt tegn, at der er nogle på holdet, som går forrest, fordi de gerne vil gøre det bedre,« sagde Gareth Southgate.

Elegant og komfortabel: Landstræner får salget til at eksplodere

England ankom til opgøret med tre nederlag i træk. To af dem ved VM i Rusland og det seneste i Nations League mod Spanien på hjemmebane. Havde England tabt til Schweiz, ville det være første gang i 146 år, at et engelsk landshold havde sat så negativ en rekord.

I næste måned skal englænderne op mod Spanien og Kroatien i Nations League.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her