Fodbold

Politiet har befriet kidnappet mor til brasiliansk VM-spiller

Moren til den brasilianske landsholdsspiller Taison blev mandag kidnappet i det sydlige Brasilien.

Taison (tv) var en del af den brasilianske trup under sommerens VM i fodbold. Han spiller til daglig i den ukrainske klub Shakhtar Donetsk. Foto: Michel Spingler

Det brasilianske politi har befriet moren til den brasilianske landsholdsspiller i fodbold Taison, efter hun mandag blev kidnappet af en bande i det sydlige Brasilien.

Det fortæller politiet til Reuters.

Brasiliansk VM-spiller skifter fra Barcelona til Kina

Taisons mor, Rosangela Barcellos Freda, blev kidnappet af en gruppe, der under påskud af at levere blomster til hendes hjem, greb fat i den 58-årige kvinde og slæbte hende ind i en bil.

Flere personer var vidner til episoden og tilkaldte politiet, der hurtigt fandt frem til kidnapperne i et hus i en lille by tæt på grænsen til Uruguay.

Politiet ransagede huset og fandt Freda bundet til en stol. Tre mænd og en kvinde blev anholdt.

- De vidste, hvem hun var, og det var derfor, at de tog hende, siger efterforsker Rafael Lopes til Reuters med henvisning til, at Freda er mor til Taison, der netop er vendt hjem efter at have spillet VM i Rusland.

- En af kidnapperne forsøgte at tage fat i sin pistol, men jeg tror bare, at han ville prøve at flygte. De var alle rolige, og der var ikke noget vold eller tale om løsepenge, siger Lopes.

Brasilianer udsat for racisme efter selvmål

Taison, der til dagligt spiller i den ukrainske klub Shakhtar Donetsk, er ikke den første brasilianske spiller, hvis mor er blevet kidnappet.

Moren til den tidligere Real Madrid og Manchester City-stjerne Robinho sad fanget i flere uger i 2004.

Efterfølgende blev også mødrene til flere andre spillere kidnappet - heriblandt moren til den tidligere Porto-spiller Luis Fabiano og den brasilianske angriber Grafite.

Alle mødrene kom fri igen uden fysiske skader.

/ritzau/reuters/

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her