Fodbold

Journalister fik "flirte-manual" inden VM

Argentinske journalister fik et ekstra kapital om at flirte i VM-manual.

Argentinske journalister fik i manual tips til, hvordan de kunne imponere de russiske kvinder under fodbold-VM. Foto: DMITRY SEREBRYAKOV/ AP

Den Argentinske Fodboldorganisation (AFA) er kommet i modvind for at have inkluderet et kapital om, hvordan man kan score en russisk kvinde i sin officielle manual til fodbold-VM i Rusland.

Det skriver BBC.

Manualen foreslår det hel basale, når man vil imponere en kvinde. "Vær ren, duft godt og klæd dig ordentligt", så skal du nok imponere de russiske kvinder. Og så skal du også lige huske at behandle dem med respekt.

De få sider i manualen, der også fungerede som en scoreguide, havde dog en kort levetid. Under en pressebriefing afholdt af AFA, fik journalister udleveret manualen, hvorefter en argentinsk journalist ved navn Nacho Catullo tog billeder af siderne og delte dem på sin Twitter-profil, mens briefingen fandt sted.

Dommer får livstidskarantæne før VM i fodbold

Det tog dog heller ikke lang tid, før score-manualen havde fået en del kommentarer på det sociale medie. Catullo fortæller til BBC, at AFA pludseligt afbrød briefingen og indsamlede manualerne igen. Da journalisterne fik manualerne retur, var siderne om at score de russiske kvinder revet ud.

Fodboldorganisationens tips til at score de russiske kvinder var punktopdelt, og kom omkring hvordan sportsjournalisterne skulle være sig selv, tale til kvinderne og behandle dem.

»Fordi russiske kvinder er smukke, er der mange mænd, der bare vil i seng med dem,« står der tidligt i manualen.

»Måske vil kvinderne også gerne det, men de er også personer, der gerne vil føle sig vigtige og unikke. Lad være med at stille dumme spørgsmål om sex. For russere er sex noget privat, man ikke diskuterer offentligt.«

Manualen fortsætter med at forklare de rejsende journalister, at de muligvis bør forberede sig, hvis de ikke helt har styr på, hvordan man fører en samtale med det kvindelige køn.

»Russiske kvinder kan godt lide mænd, der tager initiativ. Hvis du ikke er så selvsikker, bør du begynde på at øve dig i, hvordan du taler med kvinder.«

Manualen beskriver også, hvordan russiske kvinder finder det eksotisk med udenlandske mænd.

»Husk på at mange russiske kvinder ikke ved ret meget om dit hjemland. Du er ny og spændende, og det er din styrke over de russiske mænd.«

AFA har fortalt til BBC at score-afsnittet var taget fra en internet-blog. Det oplyses ikke, hvem der har valgt at inkludere det i pressemanualen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her