Fodbold

Inspiration til landsholdet? Se dribleøvelsen for viderekommende

Det kan man så også bruge et løbebånd til.

Du skal nok ikke lige springe op på løbebåndet i dit lokale fitnesscenter med denne øvelse, medmindre du kan kalde dig selv for dribler i niveau 5-klassen.

DJ Diveny, en amerikansk fodboldtræner, er netop det. Til daglig arbejder han med den tekniske træning i MLS-klubben New York Red Bulls, men han kan også det tekniske ret godt selv.

Tottenham og Eriksen tog førsteplads i CL-gruppe

Videoen herover er optaget i sidste uge, da DJ Diveny ville vise nogle af de unge spillere i klubben, at man kan bruge et løbebånd til andet end blot at løbe på. Med en bold ved fødderne og kegler kastet på båndet, danser han elegant afsted, mens båndet ruller.

Det kunne de måske overveje på landsholdet som en øvelse op til VM i Rusland næste år?

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her