Fodbold

Afløste Europas ældste stadion: Her skal Danmarks VM-skæbne afgøres

Aviva Stadium i Dublin kaldes en arkitektonisk perler.

Det gamle Landsdowne Road var fra 1872, og var dermed et af Europas ældste stadions. I 2006 blev det revet ned og byggeriet af det nuværende nationalstadion, Aviva Stadium kunne begynde.

Det nye, topmoderne stadion åbnede dørene i 2010 og har siden huset utallige fodbold- og rugbykampe foruden et væld af koncerter.

Se det smukke stadion, hvor Danmarks VM-skæbne afgøres tirsdag aften, i videoen herover.

Få også Troels Henriksens bud på, hvem der skal sparke straffespark for Danmark, hvis kampen ikke bliver afgjort i ordinær eller forlænget spilletid.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her