Fodbold

Touchdown i Dublin: Landsholdet er landet til slaget mod Irland

Tirsdagens brag venter forude på Aviva Stadium i Dublin.

Det bliver en heftig heksekeddel af fyrige irske fans, der venter det danske landshold på Aviva Stadium på tirsdag, når returopgøret i playoff om billetten til VM venter.

Søndag eftermiddag landede holdet i Dublin, hvor der efter forsinkelse ved bagagebåndet, blev tjekket ind på hotellet forud for en træningsseance mandag.

Alle mand meldes klar til opgaven, der som sagt spilles på det næsten nye Aviva Stadium i Dublin, hvor der er plads ti 51.700 tilskuere.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Biler
Kias nye model mangler højdepunkter
Kia Stonic er lavere end de fleste af konkurrenterne, og det gør, at man savner lidt af crossover-fornemmelsen. Prisen er også i den høje ende, mens komforten halter. 
Se flere
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her