Fodbold

Top 10 landskampe: Den kamp mod Sverige, vi aldrig glemmer

JP's sportsredaktion varmer op til VM-braget mod Irland med en top 10 over bedste landskampe i Parken.

Siden ombygningen af den gamle Idrætsparken til den nye Parken i starten af 1990'erne, har der været mange drabelige og spændende landskampe i nationalarenaen.

Jyllands-Postens sportsredaktion har fundet frem til de ti kampe, den mener er de største gennem de 25 år, der er blevet spillet kampe i Parken. De bliver præsenteret hver dag i udvalgt rækkefølge frem til kampen mod Irland i netop Parken den 11. november.

Her er deres nummer 1 på listen.

Se også de øvrige 10:

 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Bolig
Energioptimer hytten og tjen mere ved et salg
Ved at springe fra et energimærke op til det næste på listen, kan du lægge i omegnen af 50.000 kroner til boligens værdi, lyder det fra Teknologisk Institut. 
Se flere
Gør din computer hurtigere med en simpel oprydning
Er din computer blevet langsommere med tiden, findes der nemme løsninger, som kan komme problemet til livs. Læs computereksperternes råd her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her