Fodbold

Sparkede i luften: Målmand opfandt "spøgelsesbold"

Mainz' keeper Robin Zetner blev ufrivillig klovn i kampen mod Mönchengladbach.

Det kostede ikke et mål, men alligevel skulle Mainz' målmand Robin Zetner måske smutte en tur forbi optikeren en af dagene.

I kampen mod Borussia Mönchengladbach lavede han årets underligste aktion, da han på en tilbagelagt bold formåede at sparke efter en "spøgelsesbold" og ikke kampkuglen, som var trillet et godt stykke bag ham.

Efterfølgende har han forklaret, at han troede, straffesparkspletten var bolden, hvilket, han til alt held for både ham selv og holdkammeraterne opdagede, var en fejl.

Zetner og holdkammeraterne - heriblandt Viktor Fischer - fik uafgjort 1-1 ude mod Borussia Mönchengladbach.

Se også den uheldige målmand, der begyndte at juble alt for tidligt i en straffesparkskonkurrence:

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Bolig
Energioptimer hytten og tjen mere ved et salg
Ved at springe fra et energimærke op til det næste på listen, kan du lægge i omegnen af 50.000 kroner til boligens værdi, lyder det fra Teknologisk Institut. 
Se flere
Gør din computer hurtigere med en simpel oprydning
Er din computer blevet langsommere med tiden, findes der nemme løsninger, som kan komme problemet til livs. Læs computereksperternes råd her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her