Bjarne Riis hylder suveræne Contador

Bjarne Riis mener, at etapevinderen Alberto Contador fulgte taktikken perfekt på 16. etape af Giro d'Italia.

Artiklens øverste billede

Saxo Bank-Sungard-chefen Bjarne Riis er meget tilfreds med måden, Alberto Contador vandt 16. etape af cykelløbet Giro d'Italia på. Spanieren slog til på etapens afsluttende stykke.

- Det var en god og stor sejr, Alberto tog i dag, siger Bjarne Riis til cykelholdets hjemmeside efter sejren på den 12,7 kilometer lange bjergenkeltstart.

- Han lagde stille og roligt ud uden at bruge for mange kræfter på det første stykke af ruten. Vi vidste, at sejren skulle tages på de sidste seks kilometer af ruten, og der kørte han uovertruffent, siger Bjarne Riis.

Riis: "Et vigtigt skridt"

Alberto Contador henviste italienerne Vincenzo Nibali og Michele Scarponi til anden- og tredjepladsen med en margin på henholdsvis 34 og 38 sekunder.

Samlet fører spanieren med fire minutter og 58 sekunder til Michele Scarponi, mens Vincenzo Nibali er nummer tre, fem minutter og 45 sekunder efter Contador.

- Nu er det med at holde fokus og kontrollere løbet. Det er ikke slut før på søndag, men dette var endnu et vigtigt skridt på vejen mod et stort samlet resultat, vurderer Bjarne Riis.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen