Stor motivation hos Saxo Bank trods styrt

Team Saxo Bank-rytterne er klar til at vise noget på onsdagens etape af Tour de France, efter at de har fået Jens Voigts uhyggelige styrt på afstand.

Artiklens øverste billede
Jens Voigts styrt påvirkede Team Saxo Bank, der dog nu har flyttet fokus tilbage til dagens etape. Foto: Christophe Ena/AP

Det er dagen derpå efter Jens Voigts uhyggelige styrt i Tour de France, som sendte den tyske Saxo Bank-rytter ud af årets store franske etapeløb. Men Saxo Bank-chefen Bjarne Riis fornemmer, at motivationen hos de syv tilbageværende ryttere på cykelholdet er ekstra stor, efter at de har mistet deres holdkammerat.

"Jeg tror godt, jeg kan mærke, at motivationen er rigtig stor i dag. Vi skal jo også ud og vise noget," siger Bjarne Riis.

Jens Voigts styrt tirsdag på en nedkørsel fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på samtlige folk omkring Team Saxo Bank, der måtte se tyskeren blive indlagt på hospitalet.

"Det var mest lige efter, at det var sket, at vi var mærkede af det, fordi der var usikkerhed. Så snart, vi fik besked fra Jens om, at han var okay efter omstændighederne, ændrede fokus sig frem mod dagens etape," siger Bjarne Riis.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen