Contador svarer Chris Anker

Contador har ikke glemt den dag i Paris-Nice, da den danske bjergklatrer forvandlede de spanske supermuskler til blød og ubrugelig dej.

Artiklens øverste billede

Verbier

Alberto Contador er en mand af få ord. Sådan er det bare. Han siger ikke meget. Han snakker med sine stærke ben, som man siger i cykelsportens – måske lidt klichefyldte – univers.

Men han har en god hukommelse, og derfor husker han den dag i Paris-Nice, da blandt andre Chris Anker Sørensen og Team Saxo Bank fjernede hans uovervindelige attitude for en kort stund.

»Man har dårlige dage, men det som tæller nu, er det som sker. Jeg skal gøre alt rigtigt, og hvis jeg gør det, kommer de andre ikke til at profitere af dårlige dage fra min side,« svarer han på det tankespind, som Chris Anker Sørensen satte i søen på toppen af Verbier.

Efter etapen til Verbier luftede danskeren den tanke, at Alberto Contador ikke er uovervindelig. Han skal bare isoleres og køres træt.

Regner med støtte fra Armstrong

På pressemødet mandag eftermiddag måtte spanieren også forholde sig til striden med Lance Armstrong. Efter gårsdagens etape betragter han den strid som bilagt.

»Efter etapen i går sagde han til mig, at han vil støtte mig fremover, og jeg tror på ham,« sagde han.

»Jeg var glad, for jeg ville meget gerne vinde etapen. Jeg havde brug for sejren, for jeg ville gerne være leder i løbet og på holdet. Derfor var jeg så glad på podiet,« forklarede Alberto Contador.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen