Boonen taknemmelig for støtten

Han så lidt betuttet ud, da han kom ind i det tætpakkede og meget varme lokale, mens fotografernes blitzlys lynede.

Artiklens øverste billede
Boonen har holdt formen ved lige. Foto: AP

Måske skulle Tom Boonen også selv lige vænne sig til tanken om, at han alligevel skal være med i dette års Tour de France, selv om arrangørerne i første omgang uddelte startforbud til belgieren, fordi han i april blev testet positiv for kokain.

Boonen har holdt formen ved lige siden da, men maner til besindighed. Måske går der nogle dage, før sprinteren er tilbage ved den styrke, der gav ham sejren i årets Paris-Roubaix og i kampen om det belgiske mesterskab.

- Jeg har kørt okay den seneste tid, og formen er god. Nu vil jeg hvile resten af dagen, og så begynder jeg at fokusere på løbet, lød det fra sprinteren, der på pressemødet var flankeret af Quick Steps direktør Patrick Lefevere, som de seneste måneder har kæmpet hårdt for retten til at stille med sin superstjerne. Han fik også en tak med på vejen.

- Jeg forsøgte at lade være med at engagere mig så meget i sagen, men overlod det til holdet og advokaterne, og jeg er glad for det arbejde, der er gjort for at få mig tilbage i Touren. Det vil jeg prøve at betale tilbage ved at levere gode resultater, sagde Boonen.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen