Chris Anker får lov at gå i fred

Chris Anker Sørensen havde fået plads yderst på podiet til Team Saxo Banks pressemøde forud for Tour de France. Og Team Saxo Banks danske debutant sad lidt betuttet med armene over kors og betragtede den fyldte sal, der stillede spørgsmål til holdets stjerner.

Artiklens øverste billede
Chris Anker Sørensen. Arkivfoto: AP.

- Det var selvfølgelig specielt. Der var lidt flere kameraer, end jeg er vant til, og det viser, hvor meget større Touren er. Det er først nu, hvor jeg er kommet herned, hvor jeg ser, hvor stort det i virkeligheden er, sagde Chris Anker Sørensen.

Onsdag aften havde han og holdet været til et velgørenhedsarrangement hos Prins Albert af Monaco, hvor Team Saxo Bank donerede en enkeltstartshjelm. Heller ikke der var der den store opmærksomhed omkring den 24-årige østjyde.

- Jeg vil ikke sige, at der var mange, der cirkulerede hen forbi mig, ikke lige som hos Fabian og de andre. Så jeg sad bare og hyggede mig med et glas San Pellegrino-vand, sagde Chris Anker Sørensen, der skal agere hjælperytter for holdets stjerner.

- Jeg er her for at få hår på brystet og vænne mig til alle tingene rundt om løbet. Jeg er jo med for erfaringens skyld. Men jeg håber, at jeg får vist, hvorfor jeg er med. At folk finder ud af, hvem jeg er, siger han.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen