Cavendish’ værste fjende

Mark Cavendish vinder hver gang, men 25-årige Tyler Farrar har ikke mistet troen. Han var lige ved på 11. etape, og måske har han chancen igen i dag i Vittel.

Artiklens øverste billede
Tyler Farrar må igen se Cavendish spurte sig til sejren. Foto: AP

Tyler Farrar har ikke mistet troen på, at Mark Cavendish kan besejres.

”Jeg kan slå Cavendish – også når han har en god dag. Jeg var tæt på i går, og måske er den der næste gang,” siger han.

Garmin Slipstream-holdet har tænkt tingene igennem, men der er ingen planer om at ændre noget.

”Jeg fortsætter bare med at gøre det, som jeg har gjort hidtil. Det er et spørgsmål om fart mere end noget andet. Jeg er der, og hvis det hele går godt, kan jeg gøre det. Jeg tror ikke, at vi vil ændre det store. Jeg har ikke haft tid til at se og analysere det, men jeg følte, at spurten gik godt i går. Den var virkelig tæt,” siger han til spn.dk.

Cavendish har vundet alt

Mark Cavendish har været fuldstændig suveræn. Briten har vundet alle massespurter, bortset fra en stejle afslutning i Barcelona, hvor Thor Hushovd vandt.

”Hvis jeg troede, at han var umulig at slå, ville det være nyttelyst at følge efter ham. Jeg har set i Giro’en og her i Touren, at jeg har været virkelig tæt på. Men han har været fantastisk, og hans hold kører den godt for ham.”

Selvom etapens profil giver gode muligheder for et udbrud, håber Tyler Farrar på endnu end chance på stregen mod Mark Cavendish.

”Det bliver en hård etape. Den er lidt kuperet, men det er ikke store bjerge. Det hele kommer til at afhænge af, hvilket udbrud der kører fra starten. Hvis det bliver en lille gruppe, kan det være, at vi får en chance for endnu en massespurt,” siger Tyler Farrar.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen