Mystik: Skal sprintkongen køre Tour?

<p>Den belgiske supersprinter Tom Boonen er dukket op på Quick Step-hotellet i Monaco på trods af, at han har fået forbud mod at køre i årets Tour de France.</p>

Artiklens øverste billede
Tom Boonen er klar til at køre Tour de France. Men får han lov? Foto: AP

Monaco

Organisationen bag Tour de France har gjort det klart, at den ikke ønsker at se 28-årige Boonen i verdens største cykelløb efter, at han i april blev testet positiv for kokainmisbrug.

Det har dog ikke forhindret ham i at forberede sig til løbet, og torsdag dukkede han op på Quick Steps Tour-hotel, hvor et stort smil måske afslørede, at han har begrundede forhåbninger om, at han kan køre med på lørdag, når det går løs.

Svar torsdag

Quick Step har anket sagen om kokainmisbruget til den internationale sportsdomstol (CAS), og holdet håber på et positivt svar i dag.

"Spændende... er ikke ordet. Det her er ikke måden at begynde Tour de France på. Det er for nervepirrende," siger Quick Steps pressechef Alessandro Tegner til spn.dk.

Skal man lægge noget i, at Tom Boonen ser ud til at være i godt humør?

"Det kan godt være, at han er i godt humør, men vi ved ikke noget endnu. Vi regner med at få svar klokken 15," sagde pressechefen.

Hvis sportsdomstolen beslutter, at Tom Boonen kan køre, vil det være et slag i hovedet på Tour-organisationen, der ikke ønskede at se belgieren i løbet. Omvendt vil det betyde, at Quick Step ikke gør alvor af rygterne om et sagsanlæg med krav om erstatning i millionklassen.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen